ads

Friday, October 3, 2014

Officially 25

Salam








Ahahahaha! Thanks Google. You're so sweet..!





So, today I'm officially 25. Alhamdulillah, hidup lagi sampai sekarang. Dan tahun ni tahun pertama birthday sebagai seorang ibu. Rayyan Qushairy, Ibu loves you so much! You are the most expensive gift that I can't get anywhere else. The most magical thing that ever happened in my whole life. Thank you so much sebab hadir dalam hidup Ibu and Ayah. Walaupun kadang-kadang Ibu geram dengan ragam awak, tapi ragam itu lah yang Ibu rindu time Ibu kat office. Ibu sampai tercium-cium bau awak kat office tu. T_T



Dia buat muka bosang.. Fine..





Syamim orang pertama wish birthday. Tak sangka pulak dia wish. Ingatkan lupa. Ahahaha! Tapi aku memang tak espect pun orang ingat birthday aku. Sebab aku bukan jenis orang yang sambut sangat. Lebih-lebih lagi yang dok nyanyi ramai-ramai, lepas tu aku awkward sorang-sorang. Tak kisah langsung pun orang bagi hadiah ke tak. Btw, thanks Syamim sebab wish. Terharu pulak sampai ternangis sikit. And thanks so much sebab terima Zaty seadanya. Baik buruk Zaty, kelebihan kekurangan Zaty, waktu susah dan senang. I'm glad to have you as my husband, my bestfriend, my love-hate enemy, my up and down, my bodyguard, my driver, my everything. Kita tak mintak hadiah pun kat awak. Kita nak awak sentiasa ada dengan kita sampai tua je :')




Kita riding bike sampai tua okay!






Actually, it's not me who should celebrate my birthday. Sebenarnya ni hari mak kita lahirkan kita. So, to Mak, today is the day you're battling the pain for me 25 years ago. And this year, I've experienced that pain. Sakit woo! Tapi tak aci la sebab mak pakai bius, akak tak pakai bius pun. Thank you so much Mak. We should celebrate together right?


Hai, Mak!




To all of my bestfriends, you guys are the best! Thanks sebab sudi kawan dengan orang yang socially awkward macam aku. I don't need hundred friends to enjoy the life, I just need few bestfriends to be there when I needed, my best and my worst. Thank you so much!




Well. Thank you jugak kalau ada yang wish di Facebook ke, Twitter ke. Aku tak dapat reply sebab tak boleh bukak. Eh, ada ke orang yang wish? Hmm... 




Btw, dah lama aku tak post gambar kat blog kan? Aku letak la sikit yang latest. 




Newly dad. First time dukung anak sendiri. Eh, bukan bukan. First time dukung baby seumur hidup. Hahahaha!



Diorang ni geng. Fine, ibu sorang-sorang. Fine. Sob sob...




Kan dah cakap, diorang geng! T_T




Ibu sorang je buat muka comel tak menjadi. Fine lagi...




Yang atas tu Ibu, yang bawah tu Ayah.


Nope.








Till then. Assalamualaikum.






No comments:

Post a Comment