Thursday, September 12, 2013

Welcome To The New World!

Salam




Selamat Hari Raya! Belum terlambat lagi kan? Kan?



Just a simple update, sebab lack of time and kurang sihat kebelakangan ini. But still nak update jugak sebab aku nak sampaikan perkhabaran Gumbira!



I'm Pregnant!



Ouh yeah! Aku bakal menjadi ibu! Dah dua bulan dah.. ^_^


Excited tau tak bila tengok pregnancy test beli kat Guardian. Bukan apa, sebelum ni ada jugak beberapa kali beli pregnancy test malangnya semua negative. Tiba-tiba kali ni positive pulak. Terkejut + terpana + terjerit ai tau. Muahahaha!


Alahan masa pregnant? Ofcoz ada. Malah teruk sangat. Berat aku turun disebabkan muntah tak terkawal. Asal makan je, muntah balik. Sampai nangis-nangis sebab lapar. Annddddd yang paling teruk sekali, apa yang Syamim masak, aku dah tak boleh makan dan bau. Kalau tak, muntah. Kesian Syamim T_T




Ok, nanti update sikit-sikit. Tapi tak tau bila.


Til then. Assalamualaikum. ^_^





3 comments:

  1. wow! congrats. take care of yourself and the baby ok.

    ReplyDelete
  2. Comelnyeee.....congratzzzz....sy follow awk. meh la dtg baca blog sye k http://www.azimahshukor.blogspot.com

    ReplyDelete