ads

Friday, April 5, 2013

Hot Air Balloon 2013

Salam






Ini ialah tahun ketiga aku jejak kaki ke Hot Air Balloon Festival, means dah tiga tahun berturut-turut dah macam acara wajib untuk aku. Cuma kali ni aku pergi dengan Syamim. Dua tahun sebelum ni pergi dengan Tasha and Azmi. 

Bukan aku taknak pergi dengan diorang, tapi aku dapat tau festival ni last minute so takut aku tak sempat ajak diorang. Mana tau dah ada program lain. T_T

In Sya Allah tahun depan aku try untuk pergi berempat pulak dengan Syamim, Tasha and Azmi. Hehehe..

So, bila pergi pun last minute, semua jadi kelam kabut lah jawabnya. Dengan aku pakai baju nak ke pasar @ office @ balik kampung @ yang sewaktu dengannya. Memang last minute. Tapi tak kisah lah semua tu, nak jugak buat rombongan cik kiah ke Hot Air Balloon Festival dengan Syamim bhahahaha.





Api tu api real tau! Entah macam mana teredit jadi macam ni plak. -_-"




Time aku datang tu, hari baru lepas hujan. So, datang just pusing-pusing, tengok belon, tengok games yang ada kat situ, gelak-gelak, click click camera, pastu balik. So, gambar pun tak banyak.




Syamim ni suka salah fokus tau. Aku ntah mana, dengan blurr lagik.




Yeayy! Tittewww adewwww belonwwww!




Apa yang beza tahun-tahun sebelum dengan tahun ni? Yang berbeza ialah, tahun ni belon tu boleh lepas terbang tinggi! Tahun sebelum ni, siapa yang naik, bayar tiket sorang RM10, belon just naik takat tinggi bangunan 3 tingkat je! Tu yang aku terus cancel nak naik tu. Tapi tahun ni boleh pulak dok melayang tinggi-tinggi. Maybe yang terbang tinggi tu bukan untuk penumpang kot. So depa boleh terbang tinggi lama-lama mana pun tak kesah. Maybe laa..




Ku petik belon berbentuk sim card milik Tune Talk





Me: Belon hijau tu nak pergi mana?
Syamim: Belon tu dah nak balik dah. So, jomlah kita balik.
Me: Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... T_T






Thats all.


Till then. Assalamualaikum.





2 comments:

  1. saya lagi sedihh, tak pernah lagi ke hot ballon ni. next year, wajib pergi ni hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, tahun depan kita sama2 pergi! ^_^

      Delete