Saturday, March 9, 2013

Kenyir Fishing Trip Year End 2012 : Part 3

Salam.








Sambungan dari Part 2








Dah puas terjun, dah puas mancing, kitorang decide nak ke air terjun kat Tasik Kenyir tu. 








Dalam perjalanan, ada yang menikmati keindahan alam semula jadi.






Ada yang berkaraoke menghilangkan kebosanan. Yang hujung kiri tu Kartunis Ujang. Dia join sekali dalam trip ni.






Ada yang dating. Pffttttttt..........






Ada yang Say Cheese! Say Cheese!!






Dan ada yang set up Hammock kat deck atas sebelah depan boathouse ni. Sambil diganggu oleh Monster bajet comel lettewwwwwww






Setelah beberapa jam perjalanan, akhirnya sampai jugak tempat yang dituju!

Air Terjun Lasir




Nak ke air terjun ni perlu melalui trek selama 10 minit perjalanan. Tak penat pun trek dia bagi aku. Tapi untuk orang yang tak lasak, jogging 10 minit pun dah mengadu penat. Hahaha!












 
Air terjun ni besar tau! Kalau air deras, tak boleh mandi. Kang jadi Trajedi Disember Di Kenyir kang, parah.







Perempuan ni pun nak jugak bermain dengan air huh huh








Photographers





Kat  hujuuuuuung tu boleh nampak kitorang punya boathouse dari sini. Boleh click untuk tumbesaran yang lebih baik.




Cak!



Pada waktu malamnya, ada makan makan macam biasa. Lepas makan, ada yang buat sesi karaoke, memancing dan bermain poker card. Owh, lupa. Syamim dapat Baung sekoq! Hahaha!










Till then. Assalamualaikum.



No comments:

Post a Comment