Monday, November 12, 2012

Wedding Shada & Sendart

Salam..




Ringkas saja entry ni.

Sabtu hari tu, aku ke wedding Shada & Sendart kat Cheras. Biasalah, driver aku si bakal suami, Syamim. Kitorang kena hadap traffic jam sepanjang jalan menuju ke Cheras plus sesat sampai ke Kajang tak jumpa taman perumahan. -_-"

Akhirnya setelah 2 jam merungut memarah mengeluh didalam kereta, kitorang sampaiiii jugak di rumah Sendart. Takpe, demi Shada, sanggup tau! Ngee..

Shada nampak sangat nice, beautiful and sweet in wedding dress. Paling suka ada big ribbon kat belakang dress dia. Jatuh cinta tau! ^_^

Wedding belah lelaki yang simple yet nice and aku suka sangat! Pagi tu nikah, tengahari sanding terus. No need a grand high cost wedding to make a most beautiful moment once in a life time. Aku sangat-sangat suka wedding Shada! Susah tau aku nak puji wedding orang ni! Hehe..

Tahniah Shada & Sendart! Semoga kekal hingga ke Jannah..



 Shada comel kan?






Pengantin dan bakal. InsyaAllah jumaat ni aku pulak. ^_^



Henpon buruk, kualiti gambar pun buruk. Tapi takpa, asalkan boleh nampak orang dalam gambar kan? 

Till then.. Assalamualaikum..







1 comment: