Thursday, August 2, 2012

Bridal lalalala

Salam..


Hari tu, aku amek cuti sebab nak pegi cari bridal kat Seremban. Plan nak pegi pukul 9 pagi la kan, konon nya nak sampai sana awal, boleh survey banyak bridal. Last2, dua-dua lewat bangun apa nak jadi la budak dua orang ni. Bangun pukul 12 tengahari. So, gerak dari Shah alam pun pukul 1 petang. Nasib baik la sampai Seremban pukul 2 petang. Sejam je perjalanan. Untung Seremban tu dekat. Kot jauh, mau nangis aku weh..


So, bila dah sampai, aku pun pergi la cari kedai yang aku dah survey awal-awal kat Google. Dua kedai je la yang berjaya curi hari aku. Untung la kedai sebelah-sebelah je haha. 


Dah survey dua-dua kedai tu, kitorang decide pilih satu kedai tu. Sebab baju sanding warna putih ada banyak pilihan kat kedai tu. And kedai tu ada promotion pulak. Aku pun malas nak pergi survey tempat lain time puasa ni. So, dah decide nk pelamin mana, baju yang mana, aku pun bayar la duit booking. 


Selesai satu tugas. Sekarang ni tengah buat project DIY bunga tisu. Tisu beli kat Ikea sebab tisu Ikea tebal and ada 3 lapis! Hamagadd! Ok gedik. =_=" 


Sekarang, yang belum selesai lagi, PENGAPIT BELAH LELAKI NI X DECIDE LAGI OII! Syamim, bila laaaaa kau nak confirmkan pengapit kau ni. Grr! 


Photographer pulak, aku confuse nak amek photographer sama ada sepupu ayah aku which is professional photographer or amek officemate aku je jadi photographer aku nanti. So, later la aku decide dengan ayah aku. ^_^


Barang-barang hantaran dah settle. Just sejadah dengan Al-Quran je belum lagi. Hantaran aku simple je. Tak ada barang-barang mahal pun. Daripada beli gadget canggih2 untuk hantaran, baik aku gunakan duit tu untuk kehidupan selepas kahwin, lagi bagus. Kan?


Apa lagi yang kena settle ek? Hmm...




Syamim, you look.. err.. funny -_-"



Hey, check it out. Here's my new "grandchildren" Bluebell And Yelo. Say Hi!!












That's all for today. I'm gonna have my sahur after this. Salam..















No comments:

Post a Comment