ads

Friday, December 16, 2011

Rock The World - Adrenaline 2011

Salam..

10 Disember lalu, aku pergi ke Rock The World - Adrenaline kat Stadium Merdeka. So, kat bawah ni ada beberapa gambar yang aku tangkap sewaktu aku kat sana. So, aku malas nak cerita panjang-panjang. Apa kata kita tengok gambar-gambar ni ok? ^_^

My outfit for that day.. 

Dengan Syamim sebelum perform..

"Hafal nota"

Hip Hip Horrey!!! =.="

"cepat amek gambar aku cepat!!" sungguh perasan dia ni.. =.="

Start perform.


"Hai Bertepuk tepuk tangan! Bertepuk jangan segan! mari kita berjoget lambak!!"

"Korang semua jangan dengar cakap Syamim!!!!!"



"WE WANT MORE JOGET LAMBAK!!!"

Sesi fotografi di khemah artis.

"uishh! ada orang mintak otograp! kena sain ni!"

Ada game Guitar Hero skali.. Menang, dapat Notebook. Bukan Notebook laptop tu, tapi Buku nota.. =.="



Siapa-siapa yang nak romantik2 dengan awek tu, boleh la naik Hot Air Balloon ni.. RM50 je.. Aku tak naik pun, sebab RM50 tu boleh beli makanan selama seminggu..

Daarchlea pulak yang perform.

Last band, Massacre Conspiracy, yang memang ditunggu semua orang.









Tu je buat masa ni. Malas nak edit banyak-banyak la.. Hehehe.. Ok, bye!








2 comments:

  1. bestnya.. errmm sdih x dapat gi Rock The World!! uwaa~

    ReplyDelete
  2. wuargghhhhh... for linda... spe soh blaja jauh2...
    tgk zaty ngan fauzi dapat pg aw...

    zaty-jadi crew band ballad..

    fauzi-pg dalam mimpi.. sbb kje cari dwet nak beli semua koleksi baju RTW 1-11...

    ReplyDelete