ads

Saturday, December 3, 2011

Quick Review

Salam

(Aku akan cuba tulis entry ni seringkas dan secepat mungkin!)

First of all, I’m sorry sebab lama x update blog di atas sebab-sebab tertentu yang tak dapat dielakkan. Antaranya, kebizian yang tak dapat dielakkan, ketiadaan internet buat sementara waktu, tak boleh online kat office disebabkan kebizian melampau. actually, fb twitter blog kena block kat office) =.=”

Next. Aku dah bekerja di Cyberjaya, dah pun menjalani training about 10 days period, and now in probation.

Third. Sekarang Baby (my sugar glider) dah ada husband. Nama dia Piko (sugar glider Jia). Jia decide nak satukan Piko dengan Baby sebab dia rasa Piko macam dah tak sabar nak berbini. So, sekarang ni Piko dah tinggal dengan aku, bersama-sama dengan Baby. Serius Piko aktif gila! And kuat makan.. =.=”

Seterusnya. 10 Disember ni bakal berlangsungnya Rock The World – Adrenaline di Stadium Merdeka. Ballad For Layla antara band yang bakal mengadakan persembahan di sana. So, jom datang beramai-ramai menyaksikan band-band rock kegemaran korang semua perform kat sana. Antara yang membuat persembahan selain Ballad For Layla ialah Massacre Conspiracy, Daarchlea, The Azanders, Monoloque & Atilia, Bittersweet, Pesawat, dan ramai lagi! Tiket just RM30 je!!! More info, boleh click kat sini : http://rocktheworld.com.my/ Jom support music Malaysia! Sampai bila korang nak support artis luar je kan. =)

Lepas tu..


Err. Dah habis dah kot. Tu je la buat masa sekarang ni. Bye.

1 comment:

  1. pasal kne block 2 sng cgat nak ada kan balik.. tp nak taw x??
    hehehe

    pasal rtw11 mmg terbaik.. pg cne beli baju x??

    ReplyDelete