ads

Friday, December 16, 2011

Rock The World - Adrenaline 2011

Salam..

10 Disember lalu, aku pergi ke Rock The World - Adrenaline kat Stadium Merdeka. So, kat bawah ni ada beberapa gambar yang aku tangkap sewaktu aku kat sana. So, aku malas nak cerita panjang-panjang. Apa kata kita tengok gambar-gambar ni ok? ^_^

My outfit for that day.. 

Dengan Syamim sebelum perform..

"Hafal nota"

Hip Hip Horrey!!! =.="

"cepat amek gambar aku cepat!!" sungguh perasan dia ni.. =.="

Start perform.


"Hai Bertepuk tepuk tangan! Bertepuk jangan segan! mari kita berjoget lambak!!"

"Korang semua jangan dengar cakap Syamim!!!!!"



"WE WANT MORE JOGET LAMBAK!!!"

Sesi fotografi di khemah artis.

"uishh! ada orang mintak otograp! kena sain ni!"

Ada game Guitar Hero skali.. Menang, dapat Notebook. Bukan Notebook laptop tu, tapi Buku nota.. =.="



Siapa-siapa yang nak romantik2 dengan awek tu, boleh la naik Hot Air Balloon ni.. RM50 je.. Aku tak naik pun, sebab RM50 tu boleh beli makanan selama seminggu..

Daarchlea pulak yang perform.

Last band, Massacre Conspiracy, yang memang ditunggu semua orang.









Tu je buat masa ni. Malas nak edit banyak-banyak la.. Hehehe.. Ok, bye!








Saturday, December 3, 2011

Quick Review

Salam

(Aku akan cuba tulis entry ni seringkas dan secepat mungkin!)

First of all, I’m sorry sebab lama x update blog di atas sebab-sebab tertentu yang tak dapat dielakkan. Antaranya, kebizian yang tak dapat dielakkan, ketiadaan internet buat sementara waktu, tak boleh online kat office disebabkan kebizian melampau. actually, fb twitter blog kena block kat office) =.=”

Next. Aku dah bekerja di Cyberjaya, dah pun menjalani training about 10 days period, and now in probation.

Third. Sekarang Baby (my sugar glider) dah ada husband. Nama dia Piko (sugar glider Jia). Jia decide nak satukan Piko dengan Baby sebab dia rasa Piko macam dah tak sabar nak berbini. So, sekarang ni Piko dah tinggal dengan aku, bersama-sama dengan Baby. Serius Piko aktif gila! And kuat makan.. =.=”

Seterusnya. 10 Disember ni bakal berlangsungnya Rock The World – Adrenaline di Stadium Merdeka. Ballad For Layla antara band yang bakal mengadakan persembahan di sana. So, jom datang beramai-ramai menyaksikan band-band rock kegemaran korang semua perform kat sana. Antara yang membuat persembahan selain Ballad For Layla ialah Massacre Conspiracy, Daarchlea, The Azanders, Monoloque & Atilia, Bittersweet, Pesawat, dan ramai lagi! Tiket just RM30 je!!! More info, boleh click kat sini : http://rocktheworld.com.my/ Jom support music Malaysia! Sampai bila korang nak support artis luar je kan. =)

Lepas tu..


Err. Dah habis dah kot. Tu je la buat masa sekarang ni. Bye.