ads

Wednesday, July 6, 2011

No matter what happen, you'll be my last!






Amboii amboii tajuk di atas bukan main ye? Hahaha! 


Nothing much yang nak diceritakan untuk entry kali ni. Just akan mengarut sikit la, so if bosan baca, tak payah teruskan pembacaan.. ^_^




Dua tahun dulu, masa first time jumpa kat dataran..




Waktu malam.. Aku sikit pun tak ambil kisah. Mungkin sebab masa tu masing-masing malas nak campur hal masing-masing. Buat apa layan orang yang buat bodoh je. Grrr!








Dua tahun kemudian





Seseorang bawak aku pergi lepak kedai mamak kat Gombak sebab nak bincang hal band dia.




Waktu malam jugak. Jumpa lagi dia yang dua tahun lepas tu. (-.-") Tak sangka dia pun ahli band tu. Duduk depan dia tapi aku senyap je la sebab taknak ganggu perbincangan diorang. 


Lepas tu, aku diperkenalkan. "Ni kawan kelas adik kau la kat Unisel.." dan aku menyampuk "Ingat tak dulu kita pernah lepak sama-sama kat dataran?"


"Eh yeke?? Alamak, aku tak ingat la.."


Ek eleh. Mana kau nak ingat! Pandang pun tak! Grrrr...!!!


Ntah macam mana, aku pergi add dia kat Facebok. Lepas tu "ter"ramah pulak main komen2 kat wall dia. Dah komen2, beralih pula kepada facebook chat sebab dia taknak aku kena serang oleh "peminat-peminat" kat facebook dia.. -.-"


Borak punya borak. Pap! dapat tau tentang pembohongan seseorang terhadap aku secara tak sengaja.. Maka terjadilah pengaliran air mata..






Sakit weh, kena tipu.. Tapi kan, Dia punya risau bila aku dah tak reply facebook chat tu, sampai call aku semata-mata nak make sure aku ok. Risau bila dengar aku nangis dalam phone. Tapi dia pandai cheer me up. Lawak jugak dia ni. Ingat kan sombong memanjang je macam masa mula-mula jumpa tu.




Beberapa kejadian berlaku. Aku malas nak cerita. Lets skip that part.




*
*
*
*
*










Masak lemak cili api. Sama-sama pergi MyDin, beli barang-barang nak masak. Masak sama-sama. Luckily, he's a chef. So, dia la yang masak. Hahaha! 






Kalau jalan-jalan, suka beli air, minum dalam kereta. CokOlat. Hahaha! Funny..










Bawak aku pergi jamming. Aku suka tolong bawak barang-barang dia, especially his keyboard.








Kadang-kadang ada gak aku main-main dengan keyboard tu. ^_^








Dia belikan aku magazine ni sebab band diorang ada dalam salah satu article. 




Tapi entah macam mana, boleh pulak story pasal diorang dalam magazine ni pulak.. (-.-")




Errrkk! Macam salah masuk magazine je.. Tapi takpe. Hahahahahaha..!!








Punya la bosan sangat nak jalan-jalan kat KL. Buat kerja gila, merayau sampai sini. Seronok sampai sini! View cantik.. Bunga pun colourful! 










Comel je drawing ni. Tapi yang paling nampak ketara, Nik-Predator.. (-.-")






Beli la EP diorang. RM 6.00 je. Murah kan? Lagu favorite aku dalam EP ni, The Dead Marshes. Tapi, gurls boleh dengar ke lagu-lagu macam ni? -.-"





Ni adalah link lagu terbaru diorang, Beyond The Aurora. Ni dah kira jambu dah ni, tapi still lagi ada scream sikit-sikit. Hehehe.. Nanti if korang dengar jangan terkejut pulak. Aku dah warning awal-awal dah ni.. ^_^








Kan aku dah cakap aku merepek. Korang yang baca ni mungkin tak faham. Takpe, biar aku sorang je yang faham..^_^






















All pictures, credit to Google

No comments:

Post a Comment