ads

Saturday, June 18, 2011

A Nice Quote for Girls..!

Akibat kebosanan yang melanda di rumah, telah membuatkan aku untuk meng'Google' quotes yang best-best..


Kat bawah ni ialah quote yang cerita pasal gadis atau dalam bahasa inggerisnya Girl..

So GIRLS..! Jadilah seperti The Best Apple at the Top of the Tree..







Lepas tu, berTwitter untuk menghilangkan bosan. Sekali terbaca Aleen update status dia "Syamim Gila" disertai dengan gambar yang di upload.

Sorry Aleen, I curi gambar ni kat Twitter you without your permission.. Hehehehee..




See.. There's Paan (yang buat peace sign tu), Aleen and...... errrr...... Syamim kat belakang -.-"

I know kau bawak scrambler but tak payah la pakai dalam kereta kot ye pun untuk tujuan keselamatan.. Haishh..






p/s: Siang nanti nak kuar dengan "orang gila" tu but aku terjaga dari tido pukul 5 tadi.. Silap2 tertido dalam kereta pulak kang.. -.-"

No comments:

Post a Comment