Sunday, March 13, 2011

CANCEL........!!!!! T_T

Tiket KTM dah reserved.. Cuti dah apply.. Tempat nak travel dah confirm..

Tapi...   CANCEL.....!!!!!!!!!


Atas sebab-sebab tertentu, niat aku terpaksa dibatalkan kerana hal-hal yang mempunyai alasan yang munasabah.

Perasaan? Ofcoz la sedih. Sedih sebab aku dah buat perancangan sebaik saja aku sampai je kat sana. Tapi takpe la, maybe next time aku akan sampai jugak kat sana.Nasib baik aku tak bayar lagi reservation ticket. 

So, cuti yang dah apply ni, macam mana aku nak penuhkan? Kena ganti dengan aktiviti lain la jawap nya.
 
Any Idea??

No comments:

Post a Comment