ads

Monday, February 7, 2011

Owh, i'm in love!!!

Yes, i'm in love.. Tiap2 hari aku terbayang dia.. Owh, suker~


Sejak pertama kali aku mengenali dia, aku dah jatuh cinta~ <3 <3 <3


Start mengenali dia awal tahun lepas.. Bila mula2 aku tengok dia, bila tengok body dia, perghh... memang smart.. Tetibe aku rasa cair.. Sejak tu, aku cari gambar2 dia.. Kalau teringat je, aku tatap gambar2 dia..



Warghhh!! Aku x sabar nak memiliki dia..!! Aku nak sentuh body dia yang hot+comel tu!! OMG, really fall in  love..!



Salah satu faktor kenapa aku jatuh cinta dengan dia ialah dia memberi satu emosi yang mysterious  kepada sesiapa yang menatapnya.. Dan aku seolah2 macam kena pukau.. (@_@)



Ok, aku nak perkenalkan si dia yang aku tengah tergila2 kan tu.. hiks~
First, aku nk introduce nama.. Nama dia Diana.. haaa... Mesti ada diantara korang yang tengah menganga mulut skrg bila dengar nama Diana tu kan..? Dah, tutup mulut tu.. 



Nama dia je Diana, tp I consider it as Male.. Haha! Mesti korg lagi menganga kan?? Tomboy kah Diana ni? Ok2, lets continue..



Senang cite, meh aku tunjukkan gambar dia supaya korang tak confuse..~ (^_^)





*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ini la dia Diana! Amacam, cun gila kan..? Hahaha!! Dengan dia la aku jatuh cinta.. Meh aku tunjukkan gambar dia lagi..~


Smart kan? Comel macam ala2 camera mainan kan..? hihi..!
Ni baru camera.. Belum tengok hasil picture dia lagi..















Hasil2 gambar yang misteri dan menyimpan banyak maksud.. Tapi all the pict ni aku amek dari google.. Insyaallah akan beli Diana F+ dan akan try bereksperimen.. Lagi pun, dah ade geng yang minat lomography ni.. hehe~
.
*all pictures, credit to google

2 comments: