ads

Tuesday, February 8, 2011

***American Idol Season 10 - Chris Medina




banyak kali aku dok ulang video ni.. banyak kali gak la mengalir air mata tengok video ni.. adeyh..!

She's the luckiest gurl.. Chris Medina is one in a million guy in the world. Masih menyayangi julie even her condition sangat teruk.. Perasaan yang tak berubah even sikit pun walaupun keadaan dia macam tu.. Sangat susah untuk jumpa a guy yang macam ni kat dunia ni.. Aku bagi standing ovation sambil meleleh2 air mata kat Chris Medina!!


"Thats why he sings so good because he sings to you.."
:")

No comments:

Post a Comment