Tuesday, February 1, 2011

again..

Hahah! Again.. Aku teringat arwah atuk aku yang genap 1 februari ni, 2 bulan meninggalkan kitorg semua.. Ya, 1 Februari.. Sedih gile bile kehilangan orang yang tersayang.. Tak pe, yang pergi tu, tetap akan pergi.. Kita tak tau dugaan apa yang akan menimpa lagi masa akan datang.. Mungkit lagi hebat dugaan.. Aku harap, aku akan lebih tabah pada masa akan datang.. Mungkin aku akan menghilangkan diri untuk sementara waktu ni.. Aku akan deactivate facebook aku sampai lah aku rasa aku dah sedia nak teruskan hidup balik. Just nak cari ketenangan. Siape2 yang nak contact aku, just msg or call ek.. Sebab, maybe lama aku akan deactivate facebook. Hahaa!! Aku nak lawat kubur arwah atuk aku kat kampung..Rindu plak kat dia..



bukan mata aku pun.. curik kat google.. thanks google..!

2 comments:

  1. Dear , ak dah baca PM ko dlm FB .. Sorry lmbt reply .. tau2 je ko dah deactivate FB .

    Nnt kita sory2 k .. Kita lepak sama2 ..

    Be strong girl .. I knw u can do it ! *Hugs

    ReplyDelete
  2. "Nnt kita SORY2 k"

    sory2 ke, story2?? haha!! ko ingt Super Junior ke Sorry-Sorry ni? haha!

    ok, nnt kite lepak.. nak karok jerit2 cam ko gak.. hahah!!

    ReplyDelete