Thursday, January 6, 2011

Lunch for today : Ayam Penyet..

Today, my officemate and i going to lunch. Our team leader, Jean, ask me and Eika to join them to have lunch at Ayam Penyet Ria nearby my office. Quite surprised coz i thought they are not interested with Indonesian food, especially the Korean girl, Kim Hi. So, i just follow them la to Ayam Penyet Ria. 

After giving the order, then few minutes later, makanan pun sampai.. All of us order Ayam Penyet except Kim Hi, she order Gado-gado.

Ok, I have to eat the sambal belacan depan diorang.. T_T.. Very long-long time i haven't eat sambal belacan because of Allergic and resdung.. I will sneezing non-stop if I eat belacan and seafood. But hari ni aku makan gak sebab taknak malu depan diorang.. huhu..

Paling terkejut, that Korean girl boleh order lagi satu piring sambal.. Penuh..! Aku dah menganga dah tengok dia makan, and she able to finish satu piring sambal belacan yang pedas gila tu.. (o_O) Aku yang makan ni pun x sampai separuh.. huhu..

Then, after makan, kitorang pun balik la office utk siapkan kerja yang tertangguh tu.. ngee..~

No comments:

Post a Comment