ads

Tuesday, November 2, 2010

kelantan vs negeri sembilan

Tahniah diucapkan kepada Kelantan yang memenangi Piala Malaysia tahun ni.. Walaupun Negeri Sembilan kalah tahun ni, tahun depan boleh cuba lagi.. ^_^

Aku pergi ke Stadium Bukit Jalil dengan Hilmy, Ijam and Ayn.. Best..!! Diorg ni jaga aku bagai binatang minyak yang penuh.. eh2, menatang.. haha..!! Sayangnye Tasha terpaksa cancel plan dgn kitorang atas hal2 tertentu.. T_T

First time aku tengok bola kat Bukit Jalil, final plak tu.. Memang pengalaman baru untuk aku.. Slalu tengok bola kat tv je.. Kira ok la tu.. ^_^

Thanks to my bro, Hilmy yang blanje aku tiket, jersy and .... err.... ape ntah.. haha..!!

 semangat!!



luak rembau pun datang tau..!

 ijam dah jadi Perak murtad.. haha!

 penuh dengan red warrior

 pose candid masing2..

 jumlah penyokong n9 kalau nak dibandingkan dengan..........

 ...penyokong kelantan..!! mak aih, x macam lebih dari separuh plak kan.. huhu..

 merah..

 muka bosan sementara nak tunggu game start

 i love n9.. aku pun memakai sticker yg sama

pengadil bersalam dengan kapten..

sempat amek yang 1-0 je.. time 2-1, dah x sanggup nak amek dah.. hahaha..!!








p/s: hope tahun depan dapat tengok bola lagi.. ^_^

No comments:

Post a Comment