Wednesday, October 13, 2010

keinginan melonjak-lonjak..!!


Eh, nanti dulu!! Jangan salah paham.. Ni bukan keinginan yang bukan2, ok.. Hehe.. Ni tentang keinginan aku yang dari dulu aku simpan tapi sampai sekarang tak dapat2 aku tunai kan disebabkan kurangnya kepercayaan parents and masalah kewangan.. And sekarang, aku harap, habis je aku study ni, aku akan dapat tunaikan impian aku ni walaupun x seberapa.

Keinginan yang aku maksudkan ni adalah impian aku untuk travel sorang2 ke satu tempat yang mendamaikan and relaxing. Aku dah jumpa satu tempat ni. Tempat ni pun aku x pernah terpikir pun sebelum ni. Tempat ni pun kebetulan ada family aku yang baru bekerja kat sana. So, alang2 nak melawat dia, aku tunaikan impian aku sekali.

Setelah meng"google", aku tertarik dengan panorama yang cantik lagi indah. Memang sesuai la kalau aku tajamkan skill photography aku kat sana. ni lah hasil "google" yang aku dapat. hope akan dapat amek gambar sendiri.. ^_^






















all pictures credited by google



Nama tempat ni? x perlulah aku bagitau.. x surprise la.. tapi kalau korang dapat agak tempat ni kat mana, kira ok la tu.. senyap2 je taw..!