ads

Wednesday, September 29, 2010

a night with Docs


28.9.2010

"Docs" yang aku maksudkan ialah Hilmy dan kawannye, Fad..  Thanks so much sebab singgah jenguk aku.. Mereka ondaway balik ke Taiping setelah cuti selama beberapa hari.


First skali, lepak Kamal's Corner sebab diorang nak bershisha dahulu. Tepat pukul 12, pergi karaoke kat Bintang Gemilang je. Malas nak pergi jauh2, lagi pun Fad masuk keje pukul 7 pagi tu. Karok selama 1 jam sahaja. Aku x puas nyanyi. (T_T)

Lepas karok, Hilmy ajak pergi jumpe ex-gf dia. haha..!! Date x hengat..!! Siap main kejar2.. Sampai aku dan Fad pun dilupakan.. Aku dok borak2 dengan Fad.. kira macam sesi suai kenal la ni.. Fad kata aku garang.. Apakah?? Bukan garang la, Fad.. kasar je.. tapi hati lembut maa.. ngee~ Nk dekat 1 jam gak la hilmy jumpa ex-gf dia. Agak2 dalam kul 2 mcm tu, baru la kitorg gerak balik.

Comel la ex-gf abg aku tu.. (^_^) 
Tapi sayangnya cinta tak kesampaian.. T_T 
Namun, dalam hati masing2, siapa yang tahu..
(tiba2 kedengaran lagu Masih Cinta dari kumpulan Kotak.. cewah2..!!)
Fad..! abg aku tu dah la hati lembut..
Kalau dia nangis, ko pandai2 la pujuk.. aku jauh nak pujuk dia.. haha..!!

Balik rumah, abg aku sanggup hantar sampai tinggat 7, depan pintu rumah aku. 
Nak jaga keselamatan adik la kononnye ni..
Aku nak panjat pagar belakang tu, tak bagi.. hehe..

Anyway, thanks you guys sebab sudi singgah shah alam walaupun fad keje beberapa jam kemudiannya.. 
Kerja elok2 ye..! Hospital Taiping meriah dengan kehadiran anda berdua.. 
Bertambah ramai aweks2 jatuh sakit hanya kerana mahu berjumpa anda..
hahaha..!! dah2, jangan nak perasan.. =_="

Fad sedang memilih lagu

Hilmy



ketinggiannya adalah tipu semata2 setelah pakai selipar aku.. huh..!

setelah dia berlalu, hilmy sempat lagi menoleh kebelakang sambil mengenang kenangan2 dahulu.. cewah..!!

ur so gay.. thanks a lot..!!

No comments:

Post a Comment