ads

Sunday, August 29, 2010

jom bukak pose..!!

Ha.. Mari mari mari..!! Meh aku nak promote tempat ni..



Sebelum ni sumpah aku tak perasan kedai ni everytime aku ke Plaza Masalam kat Shah Alam. Tapi sejak Arip (my classmate) mempromotekan tempat ni kat aku time birthday Asilah (also my classmate), aku impress..!! Walaupun kecik, tapi puas hati.. Comel ok..!!


So, aku hari tu jenjalan ngan my girlfrens Nurin and Tasha kat Masalam. Then, kitorang decide nak berbuka kat B'yyu ni.. Menu? ngee..~

Nasi Tomato dengan lauk2 sedap..

disekalikan dengan kurma untuk berbuka dan bubur lambuk sedap sangat T_T

amek gambar dulu sebelum berbuka..

ok fine, kat rumah xde benda ni.. so kitorang memang jakun.. so what?

dinding dihiasi lukisan chef comel.. ^_^



Ok, aku just saje promote sebab tempat ni comel.. tak heran kalau anda2 dah pernah makan kat sini so jangan nak belagak ngan aku yang korang dah makan kat sini.. kahkah..!! Ok, its not funny..


sekian, lebiu lebiu muah muah xoxo.. =P

No comments:

Post a Comment