ads

Friday, July 16, 2010

uda & dara

Sekarang x sempat nak update banyak2 coz gambar x edit lagi sbb busy. so, aku just sikit2 dulu ek..?

Pasal teater Muzikal Uda Dan Dara.
 poster muzikal uda dan dara

Selasa lepas, 13 july 2010, aku pergi tengok teater ni ngan Tasha, Epul, Ekin and Rauda. Sampai je kat Istana Budaya, terjumpa plak senior aku, Nik Hanif ngan kawan dia. So, kitorang pun sekali la duduk sederet kat dalam IB tu..

Satu benda yang aku nak cakap pasal teater ni, memang BEST SANGAT! Boleh dikatakan teater terrrrbaik yang pernah aku tengok seumur hidup aku la. X taw la korang macam mane kan.. 

Teater ni hampir membuatkan aku menangis dengan lakonan mantap dari Misha Omar (Dara) dan Razali Hussein (Uda). Kalau orang belakang aku x buat lawak, da lame aku teresak2 kot. Geram sungguh aku dengan orang belakang kitorang. Hilang jap fokus aku. huh..!

Next entry, aku akan upload gambar2 yang aku ambil kat IB coz sekarang ni x sempat.. sorry..!

No comments:

Post a Comment