ads

Monday, July 12, 2010

spain, congrats!

Spain World Cup 2010

Tahniah kepada Spain yg menang WC 2010 ni walaupun pada mulanya aku sokong Brazil.. huhu..


Macam pelik je coz sebelum ni aku x berapa minat tengok bola. But thanks to abg aku, Hilmy yang membuatkan aku belajar meminati bola.. haha!

 Hilmy cakap salah sorang player Spain ni ade muka mcm pakngah kitorang. Si Gerard Pique.

gerard pique

Bila tengok, memang ade pun muka pakngah kitorang.. haha! Tetiba rindu plak kat pakngah.. ops!

Apapun, aku ada impian baru.. Nak bela sotong plak! Dah pernah bela kucing dan menjadi ibu angkat kepada ular, sekarang nak mencuba something new.. Bela sotong! Thanks to Paul the Octopus sebab memberi ilham.. kihkihkih..!

Paul the Octopus

No comments:

Post a Comment