ads

Thursday, June 24, 2010

Majlis perkahwinan Malziana & Samarul Akmal


Bak kata pepatah, ‘kalau dah jodoh, tak ke mana’ dan ‘bak pinang dibelah dua’. Itulah pepatah yang paling mudah untuk ditafsirkan pasangan pengantin kali ini. Tahniah kepada my cousin, Kak Mal yang melangsungkan perkahwinan 6 Jun yang lepas. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.
Majlis yang bertemakan English tapi masih mengekalkan ciri-ciri ketimuran tu diadakan dengan meriah sekali. Ramai jugak sanak saudara yang hadir memeriahkan majlis. Aku pun sama. Ramai sepupu-sepupu yang dah lama x jumpa. Kalau jumpa pun masa raya je.
Disini aku sertakan sekali gambar-gambar yang aku ambil masa majlis persandingan tu. Da lama x ambil gmbar wedding, so aku guna peluang ni untuk membetulkan skill photography dan editing. Hehe.. Peace, no war!!!






 me, aishah, maklang..
 my sista, fazira

No comments:

Post a Comment