Wednesday, June 16, 2010

holi, holi, holiday..!

Cuti kali ni agak best sbb musim buah2an.. ade buah durian, rambutan. manggis.. durian da gugur da, just nk tgu rambutan n manggis masak je.. wink! wink!

Ramai mmber2 skolah aku dulu yg dtg umah or jumpe kat luar. Byk bnde yg kitorg borak n kebanyakkan nye akan tamat belajar hujung tahun ni. But Hanis da hbs study da. Erik pun sama. hmm.. Bila la nk hbs study ni.. T_T

Isnin 14 jun hari tu, aku teman fazira gi buat IC dy yang baru kat rembau. Then, kitorg jalan2 kat seremban jap. just bwk adik2 aku tgk muvie kat terminal, cite Karate Kid. best gak la cite tu.. then, aku bwk adik2 aku g makan kat Station Kopitiam. Lepas tu, g on9 plak kat McD.. kat mcd tu, ley plak terjumpa ngan Hanis. dy pun bwk adik2 dy jalan2.. hehe, kelakar je.. n in the same time, terjumpa skali Maklong Ana n the family.. hehe.. borak punye borak, diorg pun pergi menonton muvie cite yg same yg kitorg tengok.. haha!

rse nye, tu je la kot aku nk cite.. gmbr ade, just xley nk upload sbb technical problem.. hehe.. next time k? Daa..! ~~

No comments:

Post a Comment