Saturday, May 15, 2010

semester 6- DONE..!

Habis je paper MDP tengahari tadi, ini bermakna tamat semester 6..
Next sem plak sem last aku kat unisel..
Subject yang aku rasa makin tough..
  • student project and evaluation
  • comm ethics and law
  • principles of marketing
  • effective speaking
  • writing for media
Tambahan pulak. MUET pun aku akan register sem depan.
Apa pun, harap result sem ni improve.. (wlaupun aku rasa agak down.. T_T )



Masa paper economy hari isnin hari tu, aku dengan yakinnya melangkah masuk ke dewan dengan harapan aku akan dapat jawab dengan lancar. Start je exam, berkobar2 nak jawab soalan cost of production and theory of production. nampak je soalan tu, rasa macam "wah, best nyer..!!!" aku capai la calculator untuk memulakan pengiraan..

Sekali.... "eh, apsal x ley nak on ni?" calculator aku da hbs battery pulak.. Hampeh!
aku terpaksa menggunakan cara manual untuk membuat SEMUA pengiraan. isk... (T_T)

x pasal2, masa aku da byk terbuang hanya untuk mengira pendaraban dan pembahagian yang banyak tu..

No comments:

Post a Comment