Thursday, March 11, 2010

sedih.. huhu..


      Kepada yang berkenaan, maaf jika kata-kataku membuatkan anda terasa. Tapi ini melibatkan hak cipta terpelihara

      Boleh diumpamakan sebagai “lembu punya susu, sapi dapat nama”. Aku bukannya marah ke apa, tapi cuma terkilan bila artwork aku digunakan tanpa kebenaran aku. Kalau tujuan ambil artwork aku tu just suke2 nk letak kat album, xpe la jugak. But u’ve sent it to a competition. It make me upset. Kalau x menang xpe, tapi kalau menang? What if aku guna artwork anda, aku hantar kat competition n gunakan nama aku? Anda marah kan? 

      Tu je. Next time, please minta izin aku dulu kalau nak guna artwork aku. Thanks.. (",)

No comments:

Post a Comment