Wednesday, November 18, 2009

darah!!!!!!!!!!!!!!!

Semalam aku pergi derma darah kat dewan. an macam biasalah, aku akan menggunakan tangan kiri untuk menderma. Bila dah baring selama beberapa minit, nurse start untuk suntik bius kat tangan. bila dah cucuk jarum untuk ambil darah, nurse x jumpa salur darah aku. nak taw dia wat camne? dia godek2 jarum tu kat lengan aku sambil berkata2, "dik, mane salur darah adik ni? x jumpa lah.." dan aku menjawap " kak, biar betul kak.. selama ni saye derma darah, ok je.." tak pasal2, kena tukar tangan gak..tgn kanan plak.. pun dia still x jumpe gak salur darah.. tp selepas di godek2 dengan jarum, akhirnya jumpe gak.. dasat tul salur darah aku ni.. huhu..

kpd yg mengikuti blog aku ni, sorry la.. aku bosan la.. tu yg aku tulis merepek meraban ni... hehe.. bye!

1 comment: