ads

Wednesday, October 7, 2009

sila bg comment jika anda mahu comment..

Adakah aku ni kejam jika aku menolak permintaan hati seseorang hanya kerana aku x mahu kecewa lg?

Dan kejamkah aku jika aku meminta agar tidak diganggu lg?

Kejamkah aku jika aku menyatakan padanya aku tak mahu musnahkan perkataan 'kawan' yang telah tercipta lebih dari sepuluh tahun?

Kejamkah aku atau aku membuat keputusan yang betul?

8 comments:

  1. susah kalau kapel dengan kawan sendiri..
    lebih2 lg kawan yang rapat dan dah lama kenal..

    kalau kapel pon dah susah, inikan kita baru ada hati dengan kawan sendiri..
    macam2 leh jd, so byg kan lah ape leh jd klu kita kapel ngan kwn sendiri..

    some may survive..
    but most of it destroy.

    destroy - tu yg jadi kat saya.bila kita suka kt kwn baik sendiri. mmg teruk. persahabatan musnah. kwn pon hilang.

    ReplyDelete
  2. kalau xnak bercinta dgn kawan..
    kene la jaga batas sbg 'kawan'..
    jgn sesekali pernah bagi harapan..

    ada perbezaan antara kawan dengan cinta kot..??

    kAy : be a pro la beb.. xkan xdpt jd gf/bf pun nak putus kawan.. cuma mungkin jarak jadi makin jauh..

    ReplyDelete
  3. to anonymous: bukan x kwn dengan dia sbb xdpt kapel ngan dia..tapi keadaan jadi teruk sebab orang bercerita psl kami. mungkin bg dorg x elok suke pd bestfren sndri. so, dorg hentam kay sampai kay dah macam putus kwn dengan besfren kay tuh.. kitorang still kwn, tapi x mcm dulu. klu ckp pon pkre penting2 jew.

    ReplyDelete
  4. ak x bagi harapan kat dia. serius x de. x taw plak ley jadi camni.. ak x ley terima dia.. bukan x suka, tp dari word "kawan" nk tukar ke "lover", aku mmg x boleh.. sangat sukar..

    lg satu, dia sama je mcm lelaki2 lain yg aku kenal sblm ni.. nothing special yg mmbuatkan aku tertarik. sbbnye, ak da kenal dia lebih dr 10 tahun, so, dah x de something yg misteri lg dr dia.. i know its sound stupid, but aku mmg camni..

    dan aku ada sebab knp ak xley terima dia. mybe org yg baca ni akan menyampah dengar tp ak still nk cakap gak. i still love my ex. that the main point..

    btw, thanks for ur comment..

    ReplyDelete
  5. still luv ur ex??

    uuu....statement tuh..
    tp pd sesetengah keadaan, klu msih syg pd ex, tu x jd pnghlg utk teruskan hbgn baru..

    hmm..for me, semua org yg pnh bcnte masih syg pd ex masing2..
    cuma,,depend pd diri org tu cmne nk control perasaan dia.

    ReplyDelete