ads

Thursday, July 16, 2009

pict2 teater dan lepak bersama geng congek..

Ni adalah sebahagian dari gambar2 yang nurin tangkap pada malam Teater Muzikal Purbawara Sultan Mahmud.







sheqal sebagai sultan mahmud








Thanks Nurin, Aunt Nora, Wiwie, and Nizam for coming. I’m glade to see you that night. And thanks kepada pujian yang diberi kepada kitorang semua. I’m really appreciate it. Yang penting sekali, pujian kepada si ‘Sultan Mahmud’ tu dari Aunt Nora.. huh!!

1 hari selepas teater, aku dan Tasha bersama Nurin dan geng2 Congek lepak di daratan Shah Alam sambil menjamu selera makanan yang dibeli di pasar malam. Macam ni lah yang dikatakan student life. Lepak bersama member2 universiti dan bergurau senda cara student. Bukan cara orang matured or tua or buat2 matured, ok. Hehe.. betol tak kawan2??

Well, time2 camni lah nak luangkan masa dengan member2. Kat sape lagi kita nak lepak sama2 kalau bukan member2 camni. Aku duk Shah Alam ni pun bukannya lama lagi. So, spend time dengan congek ni lah antara masa yang paling berharga buat aku. Thanks for all my friends for support me. And x lupa gak kat Eda. Happy birthday for you my dear. Hehe.. semoga kau dapat apa yang kau nak dalam hidup. Tak kisah la kau yakin dapat ke tak, tapi berusahalah menuju ke arah itu. Faham maksud aku kan? Hehe.. and semoga cepat sembuh dari penyakit yang anda hidapi. Tabah dalam hidup, ok!

No comments:

Post a Comment