Thursday, July 9, 2009

no comment..

haha!! untuk kali keduanya, aku post pada hari yang sama.

aku rasa aku agak melampau dengan post2 aku yang lepas.. sorry for that.. i didn't mean to be so rude to anybody. aku just dah pening dengan ape dah berlaku sekarang ni. and, aku just wanna say that semua ada salah masing2, and kita kenalah mengaku salah kita. jangan terlalu mementingkan diri sendiri sehingga menyusahkan orang lain. kalau pentingkan diri untuk family atau kebahagiaan sendiri dan tidak mengganggu emosi orang lain, itu kira lepas.

and now, aku nak tukar topik. kali ni, sape nak terasa, lantak la.. aku bukan ape, just annoying dengan seorang penipu ni. dah la menipu, tak pandai tipu lak tu. pastu adelah benda yang dia pernah tuduh aku dulu. adelah benda yang dia tuduh aku. takkan aku nak cakap plak kan? takut dituduh penjaja cerita plak. kang tak pasal2 dituduh penagih simpati orang.

ok2, berbalik pada cerita tadi. ha! lepas tuduh aku, ley plak try nk add aku kat somewhere..

satu je aku nak cakap. anda tak malukah jika aku katakan disini bahawa anda meludah ke lantai, then anda jilat balik? kalau anda jenis tak tahu malu, memang patut aku cakap seperti diatas.. hehe..

sape makan cili, xkan nak rasa durian plak kan?

No comments:

Post a Comment