Friday, July 10, 2009

enjoyable moment..

thanks to aunt nora sebab bwk aku n tasha g burgerking.. best..

aku nk share something ni.. aku rasa bahagia kot.. hehehe.. nak taw knape? rasanya xley bgtw skarang.. tgu bila semua selesai dan pasti, then baru aku bagitaw.. hehe.. tapi aku x meletak harapan tinggi la.. tkut jatuh gedebuk nnt, sape sakit? aku gak.. huhuhuhuhuhuhuhuhhu..

lg satu perkara yang aku cakap enjoyable.. best giller lepak dgn wiewie si tasha tu dgn nizam.. even baru kenal pun, tp ley wat aku tergelak la... tp x tahan tu, tasha wat aku sakit perut sbb tergelak dgn lawak dy.. bukan lawak je, dgn mimik2 muka skali!! siyes best la that moment..

byk lgi best moment sejak kebelakangan ni.. tp nnt2 la aku post.. hehe.. wanna hava another enjoyable time sat lagi.. yela, dari aku ngumpat kat sini, xdpt pape, baik aku ngumpat kat luar.. g wat cite kat orang lain ke, kutuk habis2 ke, ehehehehe... xde la.. gurau je.. xkan aku nak wat btol2.. aku bukan orang camtu k.. hehe.. bye!!

1 comment:

  1. ko enjoy ek lepak dgn aku? huuuuu so sweettt....! muahahah....!

    ReplyDelete